24 uur van Le Mans van start met enkele honderden TETRA portofoons van Flash

verbindingNieuws, Tetra

le mansKomend weekend vindt de 82ste editie van de 24 uur van Le Mans plaats op het circuit de la Sarthe in Frankrijk. Net als vorig jaar heeft de organisatie besloten de apparatuur bij Flash Services te huren. De baancommissarissen en het veiligheidspersoneel houden elkaar op de hoogte via het vorig jaar aangeschafte TETRA Systeem.

Bij de aanschaf van het TETRA systeem heeft men rekening gehouden met de extra capaciteit die nodig is voor de grote evenementen die jaarlijks plaatsvinden. Flash verhuurt de extra portofoonapparatuur die hiervoor benodigd is, evenals de technische ondersteuning tijdens het evenement. Er zullen 56 Teams starten en toeschouwers van over de gehele wereld komen naar het circuit om deze legendarische race live mee te maken.
Om de organisatie en veiligheid goed te kunnen stroomlijnen is er gekozen voor TETRA. Zo kan er contact gelegd worden tussen onder andere de baancommissarissen, de hulpverlening, racedirectie, de interventievoertuigen en de voertuigen van de hulpverlening. Gedurende het weekend zijn er meer dan 600 portofoons in gebruik op het circuit.

verbinding24 uur van Le Mans van start met enkele honderden TETRA portofoons van Flash