2Way opent pand in Zeewolde

verbindingc2000, Nieuws

2way-logo
2Way, de public safety tak van Flash Services, zal binnenkort een nieuw bedrijfspand openen. Waarschijnlijk zal de onderneming in Zeewolde een kantoor openen. Vanmiddag zendt Verbinding Journaal een special uit met een interview met de directrice van Flash Services, Simone van Putten.

2Way is deze week volledig in bezit gekomen van Flash Services. Eerder was 2Way een samenwerkingsverband van SAIT Nederland en Flash Services, maar de laatstgenoemde heeft de aandelen overgenomen. Vanaf juli 2014 verzorgt 2WAY het onderhoud van het P2000 netwerk, onderdeel van de C2000 infrastructuur. Deze is van cruciaal belang voor de hulpdiensten, vandaar dat het ministerie van V&J hoge eisen stelt aan de service- en dienstverlening op het netwerk.
2WAY heeft zich sinds de oprichting 3 jaar geleden actief gericht op de borging van kennis en expertise uit beider moederorganisaties, waardoor 2WAY inmiddels beschikt over een goed opgeleid team binnen de Flash-organisatie. Dit blijft onveranderd. Daarnaast is het serviceproces geheel geautomatiseerd, geborgd en inzichtelijk gemaakt via de online servicetool.

verbinding2Way opent pand in Zeewolde