Verbinding houdt helemaal op met bestaan. Daarom is de URL Verbinding.nl ook te koop. De redactie zal geen journalistieke taken meer doen, behalve C2000 en LCMS ('Project Cedric').

De URL Verbinding.nl is te koop

Journalistiek heeft een prijs. Die prijs betalen mensen via een abonnement. Of adverteerders plaatsen een advertentie. Veertig jaar lang hebben we hiermee Verbinding in de lucht kunnen houden. Het was de laatste jaren al een verlieslatende titel, maar omdat ik de Verbinding-wereld een mooie wereld vind, heb ik de stekker er niet eerder uitgetrokken. Dat doe ik nu wel.

Verbinding heeft zich altijd journalistiek opgesteld. Commercie was niet relevant en er waren nauwelijks inkomsten voor Verbinding. Ook omdat ik zelf geen acquisitie deed; het is namelijk lastig om aan de ene kant iemand kritisch te bejegenen en aan de andere kant te onderhandelen over advertenties.

Het waren mooie jaren en dankzij Verbinding en de lezers heb ik de wereld van missiekritische communicatie mogen volgen. En 'de wereld' bedoel ik letterlijk. Vanaf mijn eerste buitenlandse reisje (Tetra World Budapest) tot en met de virtuele tripjes van 2020. Ik heb hele leuke mensen ontmoet. Dank daar voor, jullie weten wie ik bedoel. Door heel Nederland en Belgie heb ik de eer gehad om jullie te leren kennen. Ik heb ook klootzakken ontmoet, jullie weten ook wie ik bedoel.

De URL Verbinding.nl staat te koop. Ik heb anders ook geen idee wat ik er mee aan moet. Laat me weten via info@thx1138.nl of je interesse hebt.

Groet,

Henk