Aanbesteding randapparatuur C2000 (ARC) gepubliceerd

verbindingARC, Nieuws

Vanmiddag heeft de  politie de aanbesteding voor de randapparatuur C2000 online gezet. Het gaat in ieder geval om 36.000 portofoons en 10.000 mobilofoons. Het geheel wordt verdeeld in zes kavels, waardoor niet een aanbieder de gehele klus zal krijgen.

 

Deelnemers kunnen een plek binnen een raamcontract ‘winnen’. Op 1 juni 2016 moet dat raamcontract in werking treden. Bedrijven die binnen het raamcontract vallen, mogen op elk van de zes kavels – die in de loop van 2016 en 2017 uitgegeven worden – inschrijven. Zo zullen er drie ‘batches’ komen voor 12.000 portofoons, in september dit jaar, maart en september volgend jaar. Eind dit jaar is er een mobilofoon-batch van 10.000 stuks, inclusief accessoires.

Uit het aanbestedingsdocument blijkt dat het doel van de aanbesteding is dat er zes opdrachtnemers komen voor een raamovereenkomst. Die moeten mobilofoons, portofoons, opleidingsdiensten, accessoires, beheersdiensten en reparatiediensten kunnen leveren.

Onderdeel van de aanbesteding is eveneens het met behulp van Mini-percelen aanvullen, completeren en oplossen van tijdelijke tekorten met betrekking tot de randapparatuur die bij het aangaan van de raamovereenkomsten in gebruik is bij de aanbestedende dienst. Het gaat hier voornamelijk om de randapparatuur die niet zal worden vervangen (Eenheden Noord-Holland, Limburg en Oost-Brabant) gedurende de looptijd van de Raamovereenkomsten.

In de nieuwe Verbinding komt een uitgebreid artikel over de nieuwe ARC.

 

verbindingAanbesteding randapparatuur C2000 (ARC) gepubliceerd