Abiom exclusieve vertegenwoordiger van TPL pagers

verbindingNieuws, Tetra

handschud

Abiom is exclusief vertegenwoordiger van de pagers van het Franse TPL geworden. Abiom, specialist in missiekritische communicatie, biedt naast het zeer complete programma aan pagers ook de volledige ondersteuning door het Abiom Service Center.

De pagers van TPL staan bekend om hun kwaliteit. De Franse fabrikant biedt een zeer compleet programma. Naast analoge en POCSAG-pagers zitten ook Flex pagers (P2000), pagers met terugmelding (POCSAG+GPRS) of (Flex+GPRS) en TETRA pagers (multi bearer: TETRA, GPRS en GPS) in het assortiment.

Abiom biedt ook volledige ondersteuning door het Abiom Service Center. Abiom verkreeg als eerste de formele status van ‘Authorized TPL Service Center’. Naast de levering vindt ook de service en reparatie lokaal plaats, dit betekent korte lijnen voor de gebruiker.
Bas de Grood, CEO van Abiom: “In ons continue streven om onze opdrachtgevers een compleet en hoogwaardig aanbod te kunnen presenteren op het gebied van kritische mobiele communicatie, is deze samenwerking een belangrijke stap. Abiom heeft hiermee op het gebied van pagers een unieke positie gecreëerd. Directe korte lijnen met een gerenommeerde Europese fabrikant om snel en effectief in te kunnen spelen op specifieke wensen en eisen in combinatie met een compleet pager programma”.

Thierry Gauthier, CEO van TPL: “De werkwijze van Abiom, het centraal stellen van de eindgebruiker, sluit perfect aan bij onze zienswijze. Het nieuwe Abiom Service Center is een sprekend voorbeeld over hoe wij denken dat service en ondersteuning geboden kan worden. Unieke fabrikanten kiezen voor unieke vertegenwoordigingen en vice versa”.

verbindingAbiom exclusieve vertegenwoordiger van TPL pagers