Abiom ontvangt award Sepura na recordjaar

verbindingAlgemeen

Sepura heeft Abiom in de bloemetjes gezet. De Wiechense specialist op het gebied van communicatie en mobiliteitsvraagstukken heeft in 2018 een recordjaar gehad. Vooral de levering aan openbare veiligheidsorganisaties in zowel Nederland als België heeft daar aan bijgeholpen.

 

Abiom heeft in 2019 meer dan dan 60.000 TETRA-terminals geleverd aan de Nederlandse politie. Dit is de grootste afzonderlijke zending Sepura-terminals in één bestelling. Aanzienlijke aantallen terminals worden ook aangeboden aan andere hulpdiensten, waaronder ambulance- en emergency response-teams, en gebruikers op het ASTRID-netwerk in België.

“We zijn verheugd om onze positieve werkrelatie met Abiom te versterken en gebruikers in zowel Nederland als België van deze nieuwe apparaten te voorzien, wat Sepura’s positie als toonaangevende leverancier van TETRA-radio’s voor openbare veiligheid in Europa zal bevestigen”, zegt Terence Ledger, Sales and Marketing Director bij Sepura

Gary Maughan, Regional Director voor Noord-Europa bij Sepura, valt hem bij: “Het recente succes van Abiom is een eerbetoon aan de toewijding en degelijkheid waarmee ze hun klanten van dienst zijn. We zijn verheugd om deze prijs met hen te delen en kijken uit naar vele jaren van toekomstig succes.”

Bas de Grood, CEO van Abiom: “Deze beloning betekent veel voor ons team. Het erkent het harde werk en de toewijding die het nodig heeft om de behoeften van onze klanten te begrijpen en is het resultaat van vele jaren van ontwikkeling in nauwe samenwerking met Sepura om de best mogelijke oplossing te bieden voor onze klanten in de openbare veiligheidsmarkt.”

Foto: Bas de Grood (uiterst links), CEO van Abiom en Hans de Poortere, Business Unit Manager voor België bij Abiom, ontvangen een award van sales en marketingdirecteur van Sepura Terence Ledger en regional director Noord-Europa Gary Maughan.

verbindingAbiom ontvangt award Sepura na recordjaar