Abiom verlengt partnership met N.E.C.

verbindingAlgemeen

N.E.C. en Abiom blijven ook de komende twee seizoenen aan elkaar verbonden . De partner, die al sinds 2015 verbonden is aan N.E.C., levert de Nijmeegse club onder andere portofoons en mobilofoons voor de beveiliging rondom de wedstrijden en evenementen in het Goffertstadion. De vernieuwde samenwerking loopt tot en met het seizoen 2020-2021. De nieuwe overeenkomst werd voorafgaand aan de wedstrijd N.E.C. – SC Telstar ondertekend.

 

Voor N.E.C. levert Abiom portofoons die onder andere tijdens de thuiswedstrijden van de Nijmeegse ploeg in gebruik worden genomen. De VCA-gecertifieerde onderneming is in 1995 opgericht en heeft al jarenlange ervaring met toonaangevende fabrikanten. Doordat Abiom beschikt over een eigen inbouw- en servicecentra, met alle meetmiddelen, reserveonderdelen en testsystemen is het geen probleem om alle reparaties binnen de overeengekomen doorlooptijd uit te voeren. De pijlers van Abiom zijn dan ook kennispartner en totaalleverancier, ervaren, kwaliteit, ontwikkeling en maatschappelijk betrokken.

Algemeen directeur, Wilco van Schaik: “Abiom levert met haar vooruitstrevende oplossingen een grote bijdrage aan het verbeteren van de veiligheidsorganisatie van de club. We zijn er trots op dat we door de samenwerking met Abiom kunnen profiteren van een product dat technisch voorop loopt in de markt. De samenwerking biedt bovendien veel mogelijkheden voor andere evenementenorganisaties in de regio Nijmegen, gezien het bereik en de kwaliteit.”

Knowhow

Operationeel directeur, Frank Wessels: “Wij vinden het een leuke uitdaging om onze kennis en knowhow op het gebied van missie kritische communicatie met N.E.C. te delen en op deze manier een bijdrage te leveren aan de veiligheid in en rond het stadion. Ook draagt snelle en betrouwbare communicatie bij aan het gevoel van veiligheid bij de supporter in geval van noodsituaties en hulpverlening. De verlenging van onze samenwerking geeft ons naar de toekomst toe meer ruimte om te kijken naar nieuwe en innovatieve oplossingen.”

verbindingAbiom verlengt partnership met N.E.C.