Adventuredome neemt nieuwe portofoons in gebruik

verbindingAlgemeen

 

Adventuredome

FieldConnect levert Vertex Standard VX-231 portofoons met bijbehorende accessoires zoals 6-voudige opladers, communicatiesets en schoudermicrofoons aan Adventuredome.

 

Vandaag opent Adventuredome officieel haar deuren. Maar nog voor de officiële opening zijn er afgelopen maand al veel kinderfeestjes gevierd. “Door de vele beton- en staalconstructies bleek dat ons DECT-telefoonsysteem niet overal een goede dekking biedt en ging er veel tijd verloren met het opbouwen van de verbinding. In het verleden werkte wij op de camping met vergunningsvrije portofoons, maar daarmee hadden wij niet overal goed bereik en de geluidskwaliteit was niet om over naar huis te schijven. Tijdens de testen met professionele portofoons van FieldConnect bleek al snel dat de verbindingen veel betrouwbaarder zijn en dat de communicatie veel efficiënter verliep,” aldus Jeroen de Bode, Teamleader Animatie.

FieldConnect leverde 14 stuks Vertex Standard VX-231 portofoons met bijbehorende accessoires zoals 6-voudige opladers, communicatiesets en schoudermicrofoons. Deze laatste worden vandaag nog ingezet voor de verkeersregelaars. De portofoons worden ook ingezet voor het Animatieteam van Strandcamping De Quack.

Adventuredome is een nieuwe indoor en outdoor attractie in Hellevoetsluis, direct gelegen naast Strandcamping De Quack. Adventuredome biedt plezier voor alle leeftijden met onder andere Glow in the dark golf, Lasergame, Jumping area, Podium met theater, Tokkelbaan, Tunnelford en Water zand spelen.

verbindingAdventuredome neemt nieuwe portofoons in gebruik