Aecom levert zes walstations voor provincie Flevoland

verbindingNieuws

Kraggenburg_-_Voorstersluis-_kolk-rm_514773

Aecom heeft de opdracht gekregen van Kroneman Industriƫle Automatisering om zes duplex walstations voor de provincie Flevoland te leveren. Het gaat om vervanging van de oude walstation-installaties.

Het betreft Walstations voor de Zuidersluis in Almere, de Friese Sluis (Lemmer), de Ketel Sluis (Dronten), de Sluis De Blauwe Dromer (Biddinghuizen), de Elburger Brug (Elburg) en de Voorstersluis in Kraggenburg.

Aecom levert de duplex AE-DWSi relayerend wal station met voor TCP/IP centrale bediening RoIP VoIP. De Aecom AE-DWSi is een relayerend walstation, conform AT Art. 612 en DIN 41494 met de optionele mogelijkheid voor een digitale, lokale bedieningsinterface.

Deze optionele digitale portofoon bedieningsinterface geeft de sluismeester en brugwachter volledige bewegingsvrijheid in en rond het object als het gaat om scheepvaartcommunicatie, zodat de bediener niet meer gebonden is aan lokale vaste bediening, zonder van zijn of haar plaats te kunnen gaan. Naast de optionele bedieningsinterface is het walstation AE-DWSi tevens standaard voorzien van ATIS interfacing.

 

verbindingAecom levert zes walstations voor provincie Flevoland