Airbus Defence and Space lanceert vernieuwde versie THR9 Ex op CCW

verbindingAlgemeen, Nieuws, Tetra

CIS 29 2015 19052015 THR9Ex_Airbus-DS

Het eerste productnieuws van Verbinding vanuit Critical Communication World in Barcelona: Airbus Defence and Space lanceerde er een vernieuwde versie van de THR9 Ex, een intrinsiek veilige Tetra portofoon.

De THR9 Ex beschikt over verbeterde audioprestaties en meer veiligheid voor gebruik in explosiegevaarlijke gebieden. Het apparaat is speciaal ontworpen voor mensen die een robuuste portofoon nodig hebben voor veeleisende operaties, waarbij intrinsiek veilige producten verplicht zijn, zoals brandweerlieden of werknemers die radiocommunicatie gebruiken in explosiegevaarlijke gebieden. Dankzij een volledige re-engineering van het akoestische ontwerp biedt de portofoon een hoog volume en een uitstekende hoorbaarheid voor gesprekken, aldus Airbus Defence and Space. Dit maakt de portofoon ook geschikt voor werk in een lawaaierige omgeving.
De THR9 Ex voldoet aan de meest geavanceerde normen: de ATEX (ATmosphère EXplosibles) richtlijn en IECEx van de International Electrotechnical Commission.

Gebruiksduur
Hoewel de THR9 Ex redelijk licht van gewicht is, kan de portofoon door een 2000 mAh batterij met hoge capaciteit meer dan 15 uur gebruikt worden. Duurt de missie langer, dan kan de lege batterij zonder risico voor de gebruiker in de explosieve omgeving ingeruild worden voor een volledig opgeladen batterij.
De THR9 Ex biedt tevens dezelfde voordelen als de Th9, de nieuwste Tetra-portofoon van Airbus Defence and Space. Waaronder een mondiale satellietnavigatiesysteemontvanger voor autonome geospatiale positionering en een ingebouwde Bluetooth-component voor het gebruik van een breed scala van ATEX / IECEx-gecertificeerde Bluetooth-accessoires.

verbindingAirbus Defence and Space lanceert vernieuwde versie THR9 Ex op CCW