Anywhere365 neemt IQ Messenger over

verbindingAlgemeen

Anywhere365 heeft het Nederlandse merkonafhankelijke software platform voor alarmering en Internet of Things (IoT) communicatie IQ Messenger overgenomen. Dit is de tweede overname van Anywhere365 in de afgelopen drie maanden.

 

IQ Messenger is een leveranciersonafhankelijk platform dat integraties heeft met meer dan 140 verschillende systemen van derden. Het platform wordt met name gebruikt in de tijdkritieke gezondheidszorg en in industriële- en overheidsomgevingen. De mogelijkheid om alarmen & IoT te stroomlijnen binnen een betrouwbaar platform, zorgt ervoor dat gebruikers hun werkstromen eenvoudig kunnen optimaliseren. Hierdoor werken organisaties veiliger en efficiënter zonder het risico van alarmmoeheid en vendor lock-in.

IQ Messenger werkt op elk device en zorgt voor een naadloze integratie van alarmen en IoT-berichten van de meest uiteenlopende systemen. Aangezien de gebruikers van IQ Messenger met gevoelige en kritieke informatie werken, is de oplossing ISO 27001 en NEN 2575 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Daarnaast voldoet het aan de strenge medische eisen en is het zowel ISO 13485 als CE-MDD-(medisch) gecertificeerd.

“Als wereldwijde expert in het stroomlijnen van communicatie in verschillende industrieën en doelmarkten, zien we een enorme kans om samen met IQ Messenger-partners gebruik te maken van de IQ Messenger-technologie”, aldus Gijs Geurts, CEO van Anywhere365. “We zien dat organisaties in veel markten zoeken naar oplossingen voor communicatie-, IoT- en alarmbeheer om onnodige dialogen en alarmmoeheid te verminderen. Dit realiseert IQ Messenger door gefilterde meldingen en communicatie toe te wijzen aan professionals binnen de organisatie. Het robuuste en flexibele karakter van het IQ Messenger-platform kan eenvoudig worden aangepast voor andere bedrijven die behoefte hebben aan bedrijfkritisch alarm- & IoT dialoogbeheer.”

 

Ambitie

“We kijken ernaar uit om ons alarmbeheer- en IoT communicatie platform wereldwijd in de zakelijke markt verder te uit te breiden”, aldus Paul Vos, directeur van IQ Messenger. “Anywhere365 biedt de mogelijkheid om nog sneller te groeien en de krachten te bundelen bij het delen van technologie en commerciële kansen. IQ Messenger wil zijn ambitie voortzetten om het toonaangevende, leveranciersonafhankelijke berichten- en meldingsplatform te zijn.”

“De technologie en het partnernetwerk van IQ Messenger zullen de komende jaren enorme troeven zijn voor Anywhere365”, aldus Gijs Geurts. “We zijn van plan IQ Messenger naar de Anywhere365 Dialogue Cloud te brengen, waar de IQ-partners hun klanten de high end IQ-oplossing kunnen aanbieden, ook vanuit de schaalbare Azure-cloud.”

verbindingAnywhere365 neemt IQ Messenger over