ARC uitgesteld

verbindingARC, c2000, LTE, Nieuws

politie busje

De start van de aanbesteding randapparatuur C2000 (ARC) is uitgesteld. Vandaag zou de tender worden opgepakt, maar besloten is om de voorlopige sluitdatum te verplaatsen naar 17 februari.

In een kennisgeving op het aanbestedingsdocument staat: “De politie heeft eerder besloten om bij de landelijke aanbesteding Randapparatuur C2000 een pauze in te lassen. Op dit moment heeft nog geen besluitvorming plaats kunnen vinden omtrent het verdere verloop van de aanbesteding. De nieuwe voorlopige sluitdatum wordt daarom 17 februari 2015 om 15:00 uur. Deze datum geldt dus niet als uiterste datum voor het indienen van een Inschrijving. Vóór het verstrijken van de nieuwe sluitdatum op 17 februari zal het verdere verloop van de aanbesteding bekend worden gemaakt.”

De politie besloot eind oktober een pauze in te lassen bij de ARC. Minister Opstelten van Veiligheid en Justitie informeerde op 14 oktober de Tweede Kamer dat de signalen over het toeschrijven van de aanbesteding naar één merk serieus moeten worden onderzocht.

Meer informatie hier

verbindingARC uitgesteld