Concept besluit portofoontender ARC2 weer later

verbindingARC

Het is onduidelijk wanneer de publicatie van het concept gunningsbesluit rond de ARC2 – de portofoonaanbesteding voor de politie – uitkomt. Het is de tweede keer in korte tijd dat publicatie van dit document op zich laat wachten. De politie wil geen mededelingen doen over de reden van de vertraging van het concept.

 

Het concept zou drie weken geleden openbaar worden. Toen werd het uitgesteld omdat de politie meer tijd nodig had om de inschrijvingen te beoordelen. Dat zou een vertraging van ongeveer twee weken opleveren. Nu, drie weken later, is het concept nog niet bekend.

Wanneer het concept gunningsbesluit wel beschikbaar komt, is onduidelijk. De politie wil over de vertraging geen inhoudelijke mededelingen doen. De politiewoordvoerder geeft aan dat tijdens de lopende aanbesteding alleen inhoudelijke aspecten gecommuniceerd worden met de betrokken partijen. Wel wilde hij kwijt dat de vertraging van het concept gunningsbesluit komt omdat vragen rond de ARC nog niet zijn besproken tijdens een van de vergaderingen rond het portofoon-aanbesteding. De huidige vergadercycli komen volgens de woordvoerder niet overeen met de planning van de uitgifte van het concept.

verbindingConcept besluit portofoontender ARC2 weer later