Bart Weijman nieuwe market development manager voor Sepura

verbindingAlgemeen

Bart Weijman is sinds 1 september de nieuwe market development manager voor Sepura in de Benelux en Scandinavië.

 

Weijman gaat zich bezig houden met de verdere uitbreiding van het merk Sepura. Het in het Britse Cambridge gestationeerde bedrijf is bezig met een strategische verandering. Naast de focus op missiekritische markten, wil Sepura ook meer aanwezig zijn in het openbaar vervoer en de industrie. Dat Sepura-partner Abiom eerder dit jaar de aanbesteding voor de communicatie van Tata Steel heeft gewonnen, is daar een van de voorbeelden van.

Weijman: “Op het gebied van Tetra zijn er geen betere leveranciers dan Sepura. We hebben ons internationaal bewezen bij de meest veeleisende klanten die er zijn: de nood- en hulpdiensten. Nu willen we onze expertise overbrengen binnen andere industrieën. Openbaar vervoer, oil & gas en industrie zijn een aantal markten die we willen veroveren.”

De aanstelling van Weijman is opvallend, omdat hij jarenlang een van de gezichten van Motorola Solutions in de Benelux was. Ruim zesenhalf jaar werkte hij bij de concurrent van Sepura als Channel Business Manager Enterprise Mobility Solutions.

verbindingBart Weijman nieuwe market development manager voor Sepura