Bekendmaking 3 genomineerden Don Berghuijs Award 2014

verbindingNieuws

don berghuijs award

Vandaag zijn de drie genomineerden voor de Don Berghuijs Award bekend geworden. De 3 genomineerden die gaan strijden voor de Don Berghuijs Award 2014: (in willekeurige volgorde)

De-escalate , Technische Universiteit Eindhoven
Twente Safety Campus, Veiligheidsregio Twente
Aardbevingsmonitor, Veiligheidsregio Groningen

“Drie zeer uiteenlopende projecten zijn genomineerd. De-escalate richt zich op de verbinding tussen techniek, menselijk gedrag en een veilige openbare ruimte. De Twente Safety Campus is een innovatieve proeftuin waar o.a. educatie een sterk element inneemt, zowel richting burgers als professionals. De Aardbevingsmonitor heeft bestaande social media techniek toegepast om burgers sneller te informeren. Een breed speelveld waar vernieuwende veiligheidsconcepten bijdragen om de rampenbestrijding en crisisbeheersing in Nederland verder te verbeteren”, aldus Ben Ale, emeritus hoogleraar Veiligheid TU Delft en juryvoorzitter.

Welke van de 3 genomineerde projecten draagt het sterkst bij aan de verdere verbetering van de veiligheid in Nederland en verdient daarom de Don Berghuijs Award 2014? Stemmen kan via www.donberghuijsaward.nl

 

verbindingBekendmaking 3 genomineerden Don Berghuijs Award 2014