CCW (Critical Communications World) verplaatst

verbindingAlgemeen

Ook CCW (Critical Communications World) is verplaatst. Het evenement zou in Madrid vanaf 10 juni plaatshebben, maar de organisatie heeft meegedeeld dat het naar 3 tot en met 5 november van dit jaar gaat. De locatie (Ifema, Madrid) blijft hetzelfde. Verschil is dat de conferentiesessies gratis zullen zijn.

 

“De gezondheid, veiligheid en het welzijn van onze bezoekers, exposanten, medewerkers en sprekers is altijd onze eerste prioriteit geweest. Om deze reden hebben we besloten om Critical Communications World te verplaatsen naar 3-5 november 2020 op IFEMA, Madrid”, meldt de organisatie in een persbericht.

“We willen dat u het meeste uit de show haalt en de best mogelijke verbindingen tot stand brengt. Door naar deze nieuwe datums te gaan, profiteert u nog steeds van het inzichtelijke leren, de nieuwe technologie en de waardevolle netwerkmogelijkheden die CCW elk jaar biedt. Zoals altijd zullen bezoekers van CCW 2020 drie dagen geavanceerde inhoud ervaren via door experts geleide masterclasses en conferentiesessies, waarvan de laatste voor de eerste keer gratis toegankelijk is”

verbindingCCW (Critical Communications World) verplaatst