Comfective geautoriseerde applicatie provider Motorola Solutions

verbindingAlgemeen

Comfective is door Motorola Solutions geaccrediteerd als geautoriseerde applicatie provider. Deze status stelt Comfective in staat om een eigen applicatie te ontwikkelen op het Motorola MOTOTRBO netwerk.

 

Comfective is een nieuwe onderneming die is begonnen door Marco Vermooten, Jaap Meijer en Klaas Kruidhof. “Wij zijn voor ons zelf begonnen omdat we de afgelopen jaren tot de conclusie zijn gekomen dat er nog veel mogelijkheden zijn voor radio en radio toepassingen in nieuwe markten waaronder retail en hospitality. Ook hebben we gezien dat het een hele uitdaging blijkt voor veel aanbieders om de nieuwe ontwikkelingen die op het gebied van radio plaatsvinden in de praktijk bij klanten onder de aandacht te brengen”, zegt Meijer.

De integratie van traditionele en nieuwe radionetwerken zoals PoC, data en video toepassingen en de sterk opkomende IoT mogelijkheden, vragen om een gedegen conceptuele benadering die is toegespitst op functionaliteit. “Met onze achtergrond op het gebied van Telecommunicatie en IT in het algemeen zowel technisch als commercieel en onze brede marktkennis menen wij dat we voor klanten een aanvulling zijn in het aankoopproces.”

verbindingComfective geautoriseerde applicatie provider Motorola Solutions