Cuna neemt PMR-activiteiten Telecom Service Groep over

verbindingAlgemeen

Cuna, specialist in geïntegreerde draadloze communicatie, neemt per direct de PMR-activiteiten van Telecom Service Groep over. Ook het personeel van de PMR-activiteiten zal in dienst treden bij Cuna.

 

Telecom Service Groep biedt onder andere radio-oplossingen van bijvoorbeeld Motorola, Kenwood en Swissphone. Volgens Junior Kooyman, directeur van Cuna, versterkt de overname de landelijke dekking van zijn bedrijf. “Telecom Service Groep is een ervaren speler op het gebied van communicatie. In noordelijk Nederland is het bedrijf een begrip. We zijn blij dat we met deze overname onze kracht in Nederland kunnen versterken.”

Ook het personeel van Telecom Service Groep gaat mee in de overstap naar Cuna. Kooyman: “De kennis van de mensen van Telecom Service Groep sluit aan bij onze strategie. Wij willen onze klanten de beste oplossingen bieden op het gebied van communicatie-oplossingen.”

Telecom Service Groep is totaalaanbieder voor telecommunicatie, ICT- en beveiligingsvraagstukken. De laatste jaren is de aandacht voor portofonie bij het in Leek, Heerhugowaard en Zwolle gevestigde bedrijf verminderd. De focus is nu vooral op convergentie van vaste naar mobiele telefonie, VoIP en beveiliging.

verbindingCuna neemt PMR-activiteiten Telecom Service Groep over