Cuna voegt 1000 Hytera ATEX-portofoons toe aan huurvloot

verbindingAlgemeen

Cuna heeft duizend explosieveilige DMR-portofoons van Hytera opgenomen in zijn portofoonvoorraad voor projecten. Hiermee wordt de huurvloot van 8000 portofoons voor tijdelijke projecten in bijvoorbeeld de (petro)chemie, beveiliging, overheid en zorg verder vernieuwd. De afgelopen zomer geïntroduceerde Hytera PD715Ex en PD795Ex DMR-portofoons zijn ATEX-gecertificeerd en volledig stof- en waterdicht.

De PD715Ex en PD795Ex DMR-portofoons zijn de nieuwste DMR-portofoons in het ATEX-aanbod van Hytera. Beide modellen zijn stof- en waterdicht volgens de IP67-classificatie, en robuust volgens de Amerikaanse militaire standaard MIL-STD-810C/D/E/F/G. De portofoons voldoen daarmee aan de strengste veiligheidsnormen, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in omgevingen met explosief gas en brandbare stoffen. De PD715Ex functioneert zonder display en keypad, en is daardoor een goedkoper alternatief voor de PD795Ex die daar wel mee is uitgerust.
Volgens Junior Kooyman, directeur van Cuna, bieden de twee portofoons qua geluidskwaliteit het beste wat op de markt wordt aangeboden. “In combinatie met alle kwalificaties en certificaten zijn de PD715 en PD795 perfecte portofoons voor onderhoudsprojecten van onze klanten in onder andere de chemie”, zo stelt hij.

verbindingCuna voegt 1000 Hytera ATEX-portofoons toe aan huurvloot