DG Systems demonstreert nieuw ‘counter drone systeem’

verbindingAlgemeen

DG Systems heeft een nieuw innovatief systeem toegevoegd aan het portfolio; een “counter drone system” van Convexum. Op maandag 17 september houdt DG Systems een demonstratie van de drone-interceptiesystemen in Oostvoorne.

 

Volgens DG Systems is Convexum toonaangevend op het gebied van drone-interceptiesystemen. Het biedt een antwoord op drones die schade inrichten door bijvoorbeeld bij buitenplaatsen van gevangenissen of bij bestaande no-fly-zones te vliegen. Dit zijn bijvoorb een petrochemisch gebied of luchthavens.

De drones worden door het Convexum-systeem automatisch gedetecteerd in het gewenste gebied. Daarna wordt de drone overgenomen en gecontroleerd naar een veilige landing begeleid. Dankzij het systeem worden levensgevaarlijke situaties en andere risico’s direct verkleind. Naast alle bovengenoemde opties zorgt het systeem er ook voor dat opstijgen binnen het gebied onmogelijk is. Convexum wordt wereldwijd al ingezet in verschillende situaties, zoals bij stadions in de NFL, NBA en MLB, bij het F500 HQ, bij datacenters en bij TIER I olie- en gasbedrijven.

Wilt u het systeem zelf werkend zien? Kom dan 17 september naar het Convexum demo event!

Wat: Convexum demo event

Wanneer: maandag, 17 september, 11:00

Waar: ’t Wapen van Warion, zeeweg 60

3233 cv Oostvoorne, Nederland

Direct link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSemEKQQPpW0nz5Kz9lAByW25_CRYDPhwZixLnBga5zL9G3N8g/viewform

 

verbindingDG Systems demonstreert nieuw ‘counter drone systeem’