Druid en Koning & Hartman vernieuwen samenwerking

verbindingAlgemeen

Druid, leverancier van Private Cellulair LTE en GSM core netwerksoftware, heeft een hernieuwde samenwerkingsovereenkomst gesloten met Koning & Hartman op het gebied van Private LTE en Private GSM.

 

Koning & Hartman is gespecialiseerd in telecom infrastructuren en wireless connectivity, waaronder Private LTE en Private GSM. Het netwerk is betrouwbaar, veilig en duurzaam en opereert onafhankelijk van het publieke mobiele netwerk en internet. Hierdoor is de beschikbaarheid van het netwerk gewaarborgd en blijft gevoelige data binnen het eigen domein van de organisatie. Private LTE en Private GSM zijn gemakkelijk uit te breiden als er behoefte is aan meer capaciteit of bedekking en biedt een flexibel fundament voor diverse applicaties en uitbreidingen op basis van de klantwens.

Het Private LTE en Private GSM netwerk kan vanuit het Remote Service Center van Koning & Hartman volledig worden beheerd. Het netwerk wordt 24/7 bewaakt, storingen worden direct opgelost en onderhoud kan efficiƫnt worden ingepland. Dit maximaliseert de beschikbaarheid van het netwerk en ontzorgt de klant.

De core netwerksoftware van Druid is het hart van ieder Private LTE of Private GSM netwerk en daarbij dus onmisbaar in de proposities van Koning & Hartman.

Oswald Coene, CEO van Koning & Hartman: “Wij zijn trots om het partnership uit te breiden met Druid. Druid levert een technisch geavanceerd product met meest uitgebreide mogelijkheden en bewezen technologie. Hiermee zijn wij altijd in staat om onze bedrijfs- en missie-kritische klanten te voorzien van een optimaal netwerk.”

verbindingDruid en Koning & Hartman vernieuwen samenwerking