Eagle Eye Networks breidt uit met ondersteuning voor bodycams

verbindingAlgemeen

Eagle Eye Networks heeft vandaag verbeteringen aangekondigd voor het Eagle Eye Cloud VMS met de ondersteuning van 15 extra mobiele en bodycams. Het Eagle Eye VMS biedt op deze manier de mogelijkheid om zowel vaste als mobiele camera’s tegelijkertijd te gebruiken op hetzelfde platform. Het beheren en bekijken van bodycams is normaal gesproken niet te combineren met het primaire videobewakingssysteem. Met Eagle Eye is dit nu een geïntegreerd proces zijn wat minder training vereist en veiliger en betrouwbaarder is.

 

Het mobiele en body camerasysteem van Eagle Eye Networks omvat het volgende:

– bekijken van mobiele en vaste camerabeelden in één interface, waardoor er geen behoefte is aan meerdere toepassingen.

– Archiveren, opslaan en ophalen van mobiel beeldmateriaal met GPS- coördinaten, tracking en een time stamp.

– Veilig delen van video via MP4-bestanden of via directe links naar geïnteresseerde partijen.

– Open platform dat ondersteuning geeft aan een breed scala van camera’s. Vandaag biedt Eagle Eye Networks ondersteuning voor meer dan 3.500 mobiele en vaste camera’s.

– Toegang tot een True Cloud systeem betekent onbeperkte schaalbaarheid, triple reduncancy datacenter architectuur, volledige gecodeerde video en uitgebreide cybersecurity.

– De open API-architectuur van Eagle Eye Networks, het Eagle Eye Video API Platform geeft onbeperkte mogelijkheden voor videoanalyses van partners.

– AI Ready – Met videobeelden in de cloud en open API’s worden nieuwe AI- analyses voortdurend ontwikkeld en verbeterd.

“Het uitbreiden van het platform met mobiele camera’s is een logische uitbreiding van ons open camera-platform. Onze open platform-mogelijkheid om AI en Analytics van derden te integreren, levert een brede set applicaties voor onze klanten op,” zei Dean Drako, CEO van Eagle Eye Networks.

Het Eagle Eye Cloud VMS draagt video- en GPS-gegevens over via een dockingstation en verzendt de video veilig naar het Eagle Eye Cloud Data Center. De videobeelden kunnen worden bekeken, beheerd en geanalyseerd via dezelfde gebruiksvriendelijke interface die wordt gebruikt door klanten van Eagle Eye Networks.

verbindingEagle Eye Networks breidt uit met ondersteuning voor bodycams