EAL Apeldoorn verbindt zich aan Invictus Games

verbindingAlgemeen

EAL Apeldoorn zal de Invictus Games 2020 in het Haagse Zuiderpark sponsoren. Daarnaast zal het bedrijf de toegangscontrole en accreditatie verzorgen van de 500 sporters en hun ongeveer duizend begeleidende vrienden en familieleden, medische- en sportieve begeleiders en de pers.

 

Het geleverde systeem voor toegangscontrole en accreditatie zal na gebruik worden geëvalueerd en geperfectioneerd voor de volgende edities. EAL Apeldoorn zal dus voor langere tijd verbonden zijn met de Invictus Games. Liaison Officer Overheden bij EAL Apeldoorn, Hans van Hooijdonk: “In nauwe samenwerking met de organisatie van de Invictus Games 2020 heeft EAL Apeldoorn een systeem ontwikkeld en bschikbaar gesteld dat voorziet in een toegangscontrolesysteem voor de aan specifieke deelnemersgroepen voorbehouden gebouwen en ruimtes. Tevens een accreditatiesysteem dat sporters en begeleiders op de juiste momenten en locaties de benodigde rechten toekent.”

EAL Apeldoorn beschikt over een in-house R&D-afdeling voor zowel software als hardware. Zij is daarnaast eigenaar van alle rechten en daardoor in de gelegenheid om haar systemen via klantspecifiek maatwerk geschikt te maken voor iedere specifieke taak.

Het op maat gemaakte systeem zal worden vervolmaakt op basis van eerdere en toekomstige ervaringen en ook voor de volgende edities beschikbaar worden gesteld. Van Hooijdonk: “Hiermee berbindt EAL Apeldoorn zich voor langere tijd aan het evenement en wordt er gezorgd voor een ‘Dutch lgeacy’.”

[beeld wikipedia, defensie: https://www.defensie.nl/actueel/nieuws/2018/10/27/tot-ziens-in-den-haag]
verbindingEAL Apeldoorn verbindt zich aan Invictus Games