Entropia aanwezig op Eemsdelta Expo

verbindingNieuws, Tetra

eemsdelta expoEntropia zal, samen met KPN Critical Communications, aanwezig zijn op de Eemsdelta Expo 18 en 19 juni. Hier kunnen bezoekers terecht voor meer informatie over de dienst KPN Portofonie, die KPN samen met Entropia in de markt zet.

Met KPN Portofonie krijgt de klant, op basis van een abonnementsstructuur, lokaal of nationaal toegang tot een volledig beheerd TETRA-netwerk. Het netwerk is voorzien van encryptie, authenticatie en biedt snelle verbinding met een hoge betrouwbaarheid.

Lezing
Entropia verzorgt tijdens de expo tevens een inlooplezing over KPN Portofonie Abonnementen op woensdag 18 juni om 14.00 uur. De Eemsdelta regio is aanjager van de noordelijke economie. De Eemsdelta Expo verwelkomt iedereen die professioneel betrokken is, of mogelijk betrokken gaat worden bij haven- en industriƫle activiteiten in Noord-Nederland. De expo wordt georganiseerd in een tijdelijk paviljoen in de Eemshaven, Borkumweg, 9979 XH Eemshaven. De vakbeurs is beide dagen geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

verbindingEntropia aanwezig op Eemsdelta Expo