Entropia Digital breidt nu al uit in Groot-Brittannië

verbindingLTE, Nieuws

Birmingham'
Entropia Digital breidt nu al uit in Groot-Brittannië. Volgens de LinkedIn-pagina van Philip Vercruysse, CEO van Entropia, opende het Belgische bedrijf een filiaal in Birmingham. Navraag leert dat in Birmingham zowel een service-afdeling als een technische dienst is opgezet.


Entropia zal 980 kanalen infrastructuur inzetten om in Groot-Londen duizenden gebruikers van portofoons en mobilofoons te voorzien van dekking. Het netwerk zal eerst worden uitgerold in Londen, voordat verder wordt uitgebreid naar het Zuidoosten en andere belangrijke grootstedelijke gebieden als Birmingham en Manchester. Naast het uitbouwen van redundante missie kritische infrastructuur en terminals, zal Tait technische ondersteuning bieden in het Verenigd Koninkrijk, en dit via zijn service partner Magdalene, waarmee het Entropia gedeeltelijk aanvult.. Tait zal 24/7 redundante technische ondersteuning bieden via Magdalene’s Network Operations Centre en service ondersteuning bieden via hun support-teams in heel het Verenigd Koninkrijk onder het Tait Service Advantage programma.

Entropia bedient haar klanten met toegang tot infrastructuur en terminals door oplossingen te bieden op abonnements-basis via haar partner- en dealernetwerk. Dit zorgt ervoor dat organisaties als veiligheidsdiensten, transportorganisaties, nutsbedrijven, lokale autoriteiten en veiligheidsorganisaties hun communicatiesystemen kunnen verbeteren, zonder dat zij de grote investeringen voor infrastructuur hoeven te doen. Het nieuwe digitale netwerk zal worden ontworpen met het oog op maximale flexibiliteit, om een breed scala aan gebruikers te kunnen bedienen. Het zal bovendien voorzien in portofoondekking, waardoor installatiekosten worden gereduceerd in vergelijking met andere grootschalige mobiele netwerken. Het VK model leunt zeer dicht aan op de modellen dat Entropia in België en Nederland heeft ontwikkeld.

verbindingEntropia Digital breidt nu al uit in Groot-Brittannië