Entropia en SAIT verlengen samenwerking

verbindingAlgemeen, Nieuws, Tetra

Entropia en SAIT hebben hun partnerschip verlengd om het dienstenaanbod van Entropia te verdelen. Met de totaaloplossingen van SAIT aangevuld met het missie- en bedrijfskritische Tetranetwerk van Entropia bieden zij de klant radiocommunicatie waarbij deze volledig ontzorgd wordt.

Hans Elfrink, Algemeen directeur van SAIT over de samenwerking: “De aangeboden oplossing van Entropia Digital verzekert onze klanten van een vaste prijs voor de gewenste functionaliteit en dekkingsgebied. Met de zekerheid dat de klant continuïteit, hoge betrouwbaarheid en kostenefficiëntie ten aanzien van haar bedrijfsprocessen op flexibele wijze gewaarborgd krijgt. Dit zijn garanties die wij graag aanbieden aan onze klanten. Door gebruik te maken van de dienstverlening van SAIT én het Entropia netwerk beschikken onze klanten over de juiste communicatie voorzieningen die onder alle bedrijfskritische omstandigheden functioneren.

“Entropia heeft enige tijd terug de ambitie uitgesproken om een Business-Partner kanaal te willen opzetten om de markt nog beter te kunnen bedienen. We selecteren onze partners dan ook heel nauwkeurig. SAIT is voor ons een professionele partner met bewezen ervaring die onze passie deelt voor het aanbieden van onze producten.” zegt Harrie Schoonewille, Algemeen Directeur Entropia Digital BV.

verbindingEntropia en SAIT verlengen samenwerking