eric-banner
Van 2 tot en met 4 juni doet Verbinding mee aan de eRIC. Dit is een grootschalig multidisciplinaire vakevenement voor veiligheidsprofessionals. Deze expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement en Crisisbeheersing duurt drie dagen en speelt zich af op de voormalige vliegbasis bij Enschede.

Wie komen er? Het is het verbindingsplatform voor operationele hulpverleners, vakorganisaties en aabieders van producten en diensten. Alle spelers in de wereld van Verbinding komen samen op het speciale Verbindingsplein. Paging? Portofonie? Tetra/DMR/NXDN of analoog? Verbinding heeft een centrale plek op dit evenement.

Er is maar beperkt ruimte op het Verbindingsplein, dus neem contact op met Verbinding. De folder met meer informatie kan hier worden gedownload.

infobrochure

Voor het beeld: eRIC werkt samen met de belangrijkste partners in de veiligheidsindustrie. Een kleine greep uit de aanwezige partners: het Rode Kruis, Tente Safety Campus, Brandweer Twente, Vereniging Berging Mobiliteit, Ministerie van Defensie, de Ni-BHV en het NIDV.

Bel of mail Verbinding: info@verbinding.nl of 06-28417073.

eRIC Vliegveld Twente

admineRIC