Euromessage failliet

verbindingNieuws

Schermafbeelding 2015-02-23 om 10.25.23

Euromessage is failliet. Op 4 februari is de B.V. uit Ijsselstein door de rechtbank in Oost-Brabant failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. J.J. Dingemans.

Eerder kwam in het nieuws dat de dienstverlening van Euromessage per januari 2015 wordt uitgevoerd door KPN Critical Communications. Toenmalig manager Euromessage Marcel ter Ellen daarover: β€œHet belang van de dienst is voor de huidige gebruikers sterk toegenomen. Van een informatiedienst is semafonie door de jaren heen gemigreerd naar een missiekritische alarmeringsdienst. Door de overname door KPN Critical Communications wordt voor onze klanten ook de komende jaren de dienst gegarandeerd.”
Over het netwerk waarop Euromessage haar diensten aanbood – het toen bekende Callmax-netwerk – heerst onduidelijkheid. Diverse partijen claimen eigendom van dat netwerk. Ook over de dienstverlening van Euromessage is onduidelijkheid. Chris van Steenbergen, vorig eigenaar van Callmax, beweert dat KPN de dienstverlening van Euromessage helemaal niet heeft mogen overnemen. KPN geeft echter aan te goeder trouw te zijn en de dienstverlening van voormalige klanten van Euromessage te garanderen.

 

verbindingEuromessage failliet