Facilitaire dienst overheid (FMHaaglanden) besteedt 400 nieuwe porto’s aan

verbindingAlgemeen

De facilitaire dienst van de overheid, een agentschap met de naam FMHaaglanden (FMH), wil 400 portofoons aanschaffen. Daarnaast zoekt het een partij die portofooninstallatiedelen en portofoons voor bedrijfshulpverleners en beveiligingsmedewerkers kunnen onderhouden. De geraamde waarde wordt geschat op een totaalbedrag van circa € 300,000,00 exclusief BTW.

 

Op dit moment zijn er drie verschillende uitvoeringen portofoons en netwerken (digitaal/analoog) aanwezig binnen verzorgingsgebied van FMH, te weten: Motorola, Hytera en Kenwood. Voor de nieuw op de GCMK aan te sluiten locaties, na 2018, geldt de aansluiting op het integraal communicatiesysteem als aansluitvoorwaarde. FMHaaglanden wil over gaan van nog deels analoge portofoons naar digitale portofoons.

FMH is de professionele dienstverlener voor rijksorganisaties in de regio Haaglanden. FMH levert werkplekken met faciliteiten die het mogelijk maken dat mensen comfortabel kunnen werken. FMHaaglanden verzorgt de facilitaire dienstverlening voor de meeste ministeries. Na aansluiting van de ministeries van Algemene Zaken en Financiën faciliteert FMH alle ministeries, met uitzondering van het ministerie van Defensie. FMH faciliteert ook rijksverzamelkantoren in de regio Haaglanden.

FMH werkt nauw samen met het Centrum voor Facilitaire Dienstverlening van de Belastingdienst (B/CFD), Rijkswaterstaat (RWS) en de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI)

verbindingFacilitaire dienst overheid (FMHaaglanden) besteedt 400 nieuwe porto’s aan