FE Telecom levert nieuw trunkingsysteem afvalverwerkingsbedrijf Omrin

verbindingAlgemeen

Na een gedegen voorbereiding is donderdag 25 juni het nieuwe Motorola trunkingsysteem van afvalverwerkingsbedrijf Omrin in Friesland in gebruik gesteld. FE telecom is de leverancier van dit nieuwe systeem.

 

Het systeem omvat ruim 60 portofoons en mobilofoons. Voorheen maakte Omrin Ecopark de Wierde gebruik van veel losse systemen. In de nieuwe opzet is gekozen voor één systeem waarbij efficiënt gebruik gemaakt wordt van verschillende gespreksgroepen. Ook is rekening gehouden met het bedieningsgemak. Zo zijn de joysticks van de kraanbedienplekken voorzien van een spreeksleutel. De operators kunnen hierdoor zonder extra handelingen de mobilofoon bedienen.

Een belangrijk onderdeel van het nieuwe systeem vormt de BHV-organisatie van Omrin. Met het nieuwe systeem is de BHV organisatie met één druk de knop op te roepen en staan zij in directe verbinding met de melder. De komende weken begeleidt FE telecom het personeel en maakt FE Telecom de mensen wegwijs met de mogelijkheden binnen het trunkingsysteem. Er zal ruim aandacht worden besteed aan de private calls, groepsoproepen, noodoproepen etc.

verbindingFE Telecom levert nieuw trunkingsysteem afvalverwerkingsbedrijf Omrin