FieldConnect business partner Entropia Digital

verbindingNieuws, Tetra

Logo-FieldConnect-small

FieldConnect is business partner van Entropia Digital BV geworden. FieldConnect richt zich onder meer op bedrijven die zeer betrouwbare regionale of landelijke portofoniecommunicatie nodig hebben, zoals beveiligingsbedrijven, servicebedrijven, sleepdiensten, taxibedrijven.

FieldConnect houdt zich bezig met mobiele communicatieoplossingen en biedt onder meer landmobiele en maritieme portofoons. Het bedrijft biedt tevens verschillende diensten, waaronder advies- en ontwerpwerkzaamheden.

Op het gebied van Mobiele Communicatie Oplossingen is FieldConnect op dit moment het meest toonaangevende internetbedrijf van Nederland. FieldConnect bestaat uit een gespecialiseerde webwinkel waarmee het bedrijf communicatieapparatuur en verwante diensten levert aan bedrijven in Nederland en Belgiƫ.

Netwerk

Entropia Digital is een landelijk dekkend portofonienetwerk in Nederland en Belgiƫ (Vlaanderen), bestemd voor de professionele gebruiker. Door het toepassen van de digitale trunking-techniek (Tetra) is optimaal landelijk radioverkeer voor zowel spraak- als datacommunicatie mogelijk tussen mobilofoons en portofoons onderling en naar een centraal punt, de meldkamer.

Het Entropia Digital Tetra netwerk is volledig dubbel uitgevoerd en beschikt over digitale versleuteling van spraak en data door middel van TEA1 encryptie. Het netwerk is geschikt voor telemetrie toepassingen en ondersteunt status-, data of tekstberichten.

verbindingFieldConnect business partner Entropia Digital