FieldConnect portofonie is nu Authorized Motorola Reseller

verbindingAlgemeen

FieldConnect, specialist in portofonie, is nu Authorized Motorola Reseller. Motorola-distributeur Seamcom reikte het certificaat uit. De status van FieldConnect is een opmaat naar het nieuwe reseller programma ‘PartnerEmpower’ van Motorola.

Authorized Motorola Resellers zijn geselecteerde, professionele partners die Motorola Solutions producten verkopen aan eindgebruikers. Jerry van Rijn, oprichter en eigenaar van FieldConnect: “Als portofonie specialist houden we onze vakkennis up-to-date. Motorola Solutions onderschrijft onze vakkennis en ondersteunt ons met trainingen en technische informatie, zodat wij onze klanten nog beter kunnen bedienen.”

Alex van Goor, manager bij Motorola-distributeur Seamcom: “Wij zijn verheugd over de toetreding van FieldConnect als Authorized Motorola Reseller. Met het nieuwe reseller programma “PartnerEmpower” van Motorola kan FieldConnect in samenwerking met Seamcom de status straks verder uitbreiden naar Specialist of Elite Specialist om zich zo nog verder te onderscheiden en te specialiseren.”

Foto: Uitreiking certificaat aan Jerry van Rijn (links) door Alex van Goor (midden) en Michel Frelink van Motorola Solutions (rechts).

verbindingFieldConnect portofonie is nu Authorized Motorola Reseller