Flash PMN lanceert kennisplatform

verbindingAlgemeen

Flash PMN heeft gisteren tijdens de klantendag in het Rotterdamse Blijdorp een kennis- op opleidingenplatform gelanceerd. Dit zogenoemde Flash Forward is een platform voor de overdracht en uitwisseling van kennis rond portofonie.

 

In de praktijk blijkt dat veel medewerkers niet weten hoe zij hun portofoon moeten gebruiken om zo goed mogelijk verstaanbaar te zijn. Zij staan bovendien niet stil bij de consequenties van het niet goed opladen van de accu, het niet aanzetten van de portofoon of het niet activeren van de Man-Down functie. Het kan leiden tot onveilige situaties en zelfs tot dodelijke incidenten.

Wat is er nodig om een ieder wel veilig en effectief te laten communiceren? Daar heeft Flash een heel eigen visie op: Flash Forward. Dit is een platform voor de overdracht en uitwisseling van kennis. Hiermee kunnen gebruikers werkprocessen efficiënter en veiliger maken, met gebruikerstrainingen bijdragen aan veiligheid en nieuwe technologieën en praktijktoepassingen met elkaar verbinden.

Flash Forward omvat:

– een website als online kennisbank waarop Flash PMN relevante content, inclusief brochures, handleidingen, whitepapers, artikelen en FAQ, deelt;

– een jaarlijks terugkerend Partner Event met presentaties, hands-on demonstraties en de mogelijkheid om te netwerken;

– workshops en innovatiesessies waarin onder meer discussie is over trends en ontwikkelingen en kennis wordt gedeeld over mogelijke toepassingen;

– gebruikerstrainingen die afgestemd zijn op de werkprocessen in een organisatie en het doel van de training;

– interne opleidingen voor medewerkers van Flash PMN, zodat hun kennisniveau continu op een hoog niveau blijft;

– een elektronische leeromgeving met daarop gebruikerstrainingen in de vorm van animaties, PowerPoint presentaties, gebruikershandleidingen en Quick Reference Cards, inclusief monitoring, training en rapportage.

verbindingFlash PMN lanceert kennisplatform