Flash Private Mobile Networks officieel System Partner van Hytera in Nederland en België

verbindingAlgemeen

Met de ondertekening van het contract op 10 mei is Flash Private Mobile Networks officieel Certificated System Partner van Hytera Mobilfunk in zowel Nederland als België. Flash breidt hiermee haar portfolio uit met de complete lijn van Hytera (mobiele)communicatie apparatuur en –netwerken.

 

Hytera is wereldwijd marktleider op het gebied van professionele draadloze communicatie-apparatuur, met 3 vestigingen in de VS, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland, 3 R&D centra en meer dan 36 kantoren en 4.000 partners wereldwijd. Sinds de oprichting in 1993 in Shenzhen, is Hytera vooruitstrevend met de ontwikkeling en uitbouw van producten en oplossingen op het vlak van TETRA en DMR systemen. De laatste jaren is Hytera zeer actief met de doorontwikkeling van de nieuwste technologieën (M-t-M, IoT) in (private) netwerken en bijbehorende communicatie-apparatuur.

De samenwerking past binnen de nieuwe strategie van Flash, waarbij verder gekeken wordt dan traditionele spraak- en datacommunicatie. Daarbij staat een stabiel Private Mobile Network centraal. Flash ontwikkelt, onderhoudt en beheert deze netwerken. Ontwikkelingen, zoals machine-to-machine communicatie, het internet of things en business intelligence, past Flash integraal toe. Waar nodig worden reeds aanwezige technologieën en systemen geïntegreerd of ontwikkeld met als doel de bedrijfsprocessen bij de klant efficiënter en veiliger te maken.

Door de samenwerking met Hytera is Flash nog beter in staat in te springen op de behoeften en ontwikkelingen binnen haar klantenkring en deze te vertalen naar functionele en klantgerichte oplossingen.

verbindingFlash Private Mobile Networks officieel System Partner van Hytera in Nederland en België