Flash Private Mobile Networks sponsort Diergaarde Blijdorp

verbindingAlgemeen

Flash Private Mobile Networks schenkt Diergaarde Blijdorp een volledig digitaal communicatienetwerk. Met het nieuwe communicatienetwerk wordt honderd procent bereikbaarheid en daarmee veiligheid voor de medewerkers van het Rotterdamse dierenpark gegarandeerd.

 

Diergaarde Blijdorp maakt nu nog gebruik van analoge portofoons en pagers en een repeater, maar ervaart bereikproblemen in het Oceanium. Om de veiligheid van de medewerkers in het overdekte waterwerelddeel te kunnen borgen, gaat Flash de bestaande installatie op korte termijn vervangen door een digitaal communicatienetwerk.

Het digitale communicatienetwerk zal bestaan uit een Hytera DMR netwerk en een Swissphone paging netwerk, inclusief twee repeaters, 61 portofoons en een dertigtal pagers. Met Flash Smart Control worden de communicatiesystemen aan elkaar gekoppeld en is het mogelijk om voorgeprogrammeerde of handmatige tekst- of spraakberichten te versturen naar geselecteerde portofoons of pagers. Met het nieuwe communicatienetwerk worden de bereikproblemen opgelost en wordt Diergaarde Blijdorp een toekomst zekere oplossing geboden.

 

Verdubbeling

De digitale radiocommunicatieapparatuur van Hytera biedt meer functionaliteit, capaciteit én bereik dan de oude, analoge radiocommunicatieapparatuur van Diergaarde Blijdorp. Het gebruik van digitale technologie biedt Diergaarde Blijdorp een verdubbeling van de gesprekscapaciteit, digitale geluidskwaliteit, extra batterijcapaciteit en meer toepassingsmogelijkheden op het gebied van data-applicaties.

Als Rotterdamse organisatie draagt Flash Diergaarde Blijdorp een warm hart toe en het voorstel om een heuse giraffe te adopteren werd dan ook enthousiast door Flash ontvangen. Flash Private Mobile Networks adopteert giraffe Cristel! Wat niet veel mensen weten, is dat giraffen op verschillende unieke manieren communiceren; met name door middel van infrasone communicatie op een voor mensen onhoorbaar laag geluidsniveau. Flash is blij met de adoptie van Cristel, één van de prachtige giraffen in de Rotterdamse Zoo.

 

verbindingFlash Private Mobile Networks sponsort Diergaarde Blijdorp