Flash Services breidt portfolio uit met alarm control en indoor positioning

verbindingNieuws

Flash gebouw
Vanaf heden biedt Flash Services u ook de uitgebreide mogelijkheden van applicaties voor radiocommunicatienetwerken. In samenwerking met partner Zonith kunt u uw netwerk uitbreiden met alarmcontrol en indoor positioning. Een veilige oplossing om alarmeringen direct door te schakelen naar de betrokken medewerkers ongeacht hun communicatiemiddel.

Flash is al bijna twintig jaar marktleider op het gebied van totaaloplossingen voor radiocommunicatie. Als distributeur van onder andere Motorola, DAMM, I-Safe, Kenwood en Hytera heeft Flash een uitgebreid productportfolio. Dit portfolio, waarbij de vraag van de klant altijd voorop staat, is nu verbreed met de software (applicatie) van Zonith.

Zonith

Flash levert de applicatie in samenwerking met partner Zonith. De software is sinds 2000 een betrouwbare factor. Het bedrijf uit Denemarken houdt zich al jaren bezig met alarmmeldingen, locatiegegevens en het uitlezen hiervan. Hun oplossingen ondersteunen verschillende bedrijven in de olie & gas, productie en nutsbedrijven.

Dankzij de applicatie van Zonith kunnen de alarmeringen direct opgevolgd worden door de betrokken medewerkers. Alle meldingen komen samen in het controlesysteem en worden daar vandaan doorgestuurd naar (een selectie van) de medewerkers. Door gebruik te maken van een controlesysteem in combinatie met indoor positioning kunnen de alarmeringen bovendien voorzien worden van extra informatie, zoals positiegegevens.

verbindingFlash Services breidt portfolio uit met alarm control en indoor positioning