Flash Services genomineerd voor Beleving Awards

verbindingNieuws

Flash gebouw

Flash Services staat op de nominatie voor maar liefst twee Beleving Awards. Dit vanwege de hoge klantwaardering van 8,4 en een hoge medewerkerstevredenheidsscore naar aanleiding van de tevredenheidsonderzoeken die Flash door Integron heeft laten uitvoeren.

Flash is genomineerd in de categorie Klant Beleving – ICT en Telecom en in de categorie Medewerker Beleving – Professionele en Financiële dienstverlening. In een klanttevredenheidsonderzoek van 2014 vroeg het bedrijf naar de mening van onze klanten over onder andere het Customer Service Center, Accountmanagement en de Field Service Engineers. De score kwam op een 8,4. De klanten waardeerden met name klantgerichtheid, productkennis, alsmede de professionaliteit van de medewerkers. Uiteraard heeft het onderzoek ook waardevolle verbeterpunten opgeleverd.

Ook de medewerkers van Flash bleken zeer tevreden. Uit een intern onderzoek kwam een rapportcijfer van 7,2. De samenwerking met de collega’s en de arbeidsomstandigheden worden als zeer goed beoordeeld. Uit dit onderzoek zijn waardevolle verbeterpunten naar voren gekomen, zodat Flash ook hier zichzelf kan verbeteren.

Integron voert jaarlijks voor honderden organisaties een klant-, medewerker- of intern klantonderzoek uit. Voor de zesde keer op rij reiken zij de Beleving Awards uit aan organisaties met de meest tevreden klanten, medewerkers en interne klanten. In totaal zijn er 14 categorieën. De winnende organisaties worden op 12 maart aanstaande bekend gemaakt.

verbindingFlash Services genomineerd voor Beleving Awards