Geodan en TomTom intensiveren samenwerking

verbindingAlgemeen, LTE

landkaart

Geodan en TomTom gaan de samenwerking intensiveren. Onlangs is de overeenkomst waarmee zij dit bekrachtigen ondertekend door Darren Cottage (vice president van TomTom) en Henk Scholten (directeur Geodan).

Al jarenlang levert Geodan data van TomTom (voorheen TeleAtlas) aan haar klanten. Dezelfde data vormt de basis voor eigen producten van Geodan, zoals de DTM (Drive Time Matrix). Meer recent gebruikt Geodan de data van TomTom voor online toepassingen. Geodan krijgt nu het recht data van TomTom als onderdeel van GeodanMaps te distribueren. Dit biedt organisaties binnen het werkveld van logistiek, marketing en assetmanagement het voordeel GIS-diensten 24/7 naar gebruik af te nemen.

Voor Geodan biedt de samenwerking een uitgelezen kans om met een uitgebreider dienstenportfolio van een constante kwaliteit een bredere klantgroep te bereiken. Internationale expansie wordt hiermee eenvoudiger. Voor TomTom is het netwerk van klanten en partners dat Geodan in de afgelopen 30 jaar heeft opgebouwd zeer interessant. Daarnaast kan Geodan de toegevoegde waarde van de producten van TomTom in de praktijk zichtbaar te maken.

verbindingGeodan en TomTom intensiveren samenwerking