Grootste Aziatische editie Critical Communications World ooit

verbindingAlgemeen

Critical Communications World (16-18 mei, Hong Kong) ligt op schema om meer dan 3000 professionals uit de wereld van missiekritische communicatie aan te trekken. Negentig procent van de huidige registraties zijn afkomstig van buiten Hong Kong.

 

Het thema van Critical Communications World (CCW) is netwerkoptimalisatie en transitie. Voor het eerst zal er een paviljoen zijn met eindgebruikers, de zogenoemde Hong Kong Pavilion. Daar vertellen de politie, metromensen, mensen van het energiebedrijf en de mensen van de luchthaven van Hong Kong over de manier waarop zij omgaan met missiekritische communicatie.

 

Masterclasses

De conferentie belooft de meest internationale editie ooit te zijn, met sprekers uit TELSTRA (Australië), Hong Kong Police (Hong Kong), DNK (Noorwegen), MSB (Zweden), Ministerie van Binnenlandse Zaken (Frankrijk), Virve (Finland), Powertrunk ( USA), de Canadese hoofden van politie (Canada), evenals sprekers uit Pakistan, Singapore, China, Duitsland, Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi-Arabië, Qatar, Brazilië, Maleisië, Korea, Servië en nog veel meer.
Op de dag voor de conferentie officieel opent, biedt CCW ook afgevaardigden de mogelijkheid om acht masterclasses bij te wonen: An introduction to TETRA; een inleiding tot LTE; Critical Control Rooms en data-applicaties; Critical Communications Security; De unieke uitdagingen in Transport; SCADA en telemetrie; De evolutie van breedband en Indoor Solutions.
Critical Communications World 2017 wordt gepresenteerd door TCCA, in samenwerking met KNect365. Dit jaar is de belangrijkste sponsors zijn onder meer Airbus, Huawei, Leonardo, en Motorola Solutions (Gold Sponsors) en Cobham, General Dynamics en Nokia (Silver Sponsors).

verbindingGrootste Aziatische editie Critical Communications World ooit