Hans Elfrink nieuwe directeur SAIT Nederland

verbindingNieuws

 

Hans Elfrink is sinds 1 januari de nieuwe directeur van SAIT Nederland. Hij vervangt Manuel Vanneste. Elfrink heeft als taak om SAIT Nederland verder uit te bouwen.

Een van de doelen van Elfrink is meer continuïteit in SAIT Nederland brengen. “Het is mijn taak om SAIT met het team dat er staat uit te bouwen”, aldus de nieuwe directeur. “Met SAIT zijn we actief in radiocommunicatie, DAS-systemen en SCL’s. Waar het aansluit, of waar de klant het vraagt richten we ons ook steeds meer op integratie met de bestaande ICT-omgeving en specifieke beveiligingsconcepten.”

Samenwerking Securitas
Na de overname van Sait België door Securitas is er inmiddels ook een samenwerking in Nederland ontstaan tussen SAIT Nederland en Securitas. Een verkoop van SAIT Nederland aan Securitas is volgens Elfrink niet aan de orde. “Er zijn warme banden met SAIT België en dus ook met Securitas. De link is er, maar een overname door Securitas zit niet in de pen.”

Ervaring
Hiervoor was Elfrink directeur bij Strome, dat zorgt voor bewaking, sturing, transparante doorbelasting en rapportage van de kosten en het gebruik van ICT-middelen en assets. Tot de zomer van 2013 was hij bij Strict als managing consultant verantwoordelijk voor de groep Public Networks.

verbindingHans Elfrink nieuwe directeur SAIT Nederland