‘Het One Stop Shopping concept van Abiom’

verbindingAlgemeen

control room

Missiekritische communicatie en informatie is het specialisme van Abiom. En dat gaat veel verder dan het leveren van een doos portofoons of tablets, beklemtoont Abiom-directeur Bas de Grood. Klanten in het veiligheidsdomein kunnen via one stop shopping in hun totale behoefte aan communicatie- en informatieondersteuning voorzien.

“Wij leveren producten en diensten aan alle professionals in het hulpverleningsdomein die voor hun taakuitvoering afhankelijk zijn van betrouwbare communicatie en informatie. Een totaalpakket met netwerkoplossingen en randapparatuur voor spraak- en datacommunicatie en complete meldkamerinrichting. Ook in het mobiele domein kunnen we alles leveren wat de klant vraagt. We hebben binnen onze holding een eigen werkmaatschappij die command & controlvoertuigen bouwt en desgewenst beheert.

 

eRIC

Last but not least; bij grote evenementen of langdurige calamiteiten kunnen we ook razendsnel voorzien in een compleet ad-hoc Tetranetwerk met mobiele meldkamerfaciliteiten, waar de professionals direct mee aan de slag kunnen. Tot op elke gewenste schaal. Die diensten hebben we onder andere geleverd tijdens de NSS-top in Den Haag vorig jaar. Tijdens de eRIC Expo tonen we niet alleen ons volledige spectrum diensten en producten voor missiekritische communicatie; we ondersteunen ook de organisatie van de beurs met instant verbindingsfaciliteiten. Een mooie praktijkcasus op locatie.”

 

verbinding‘Het One Stop Shopping concept van Abiom’