Hoofdkantoor Motorola verhuist

verbindingAlgemeen

Schaumburg_2_S_of_Woodfield

Het hoofdkantoor van Motorola Solutions verhuist in de zomer van 2016 van Schaumburg in Illinois naar Chicago. Het bedrijf zal zes verdiepingen betrekken op 500 West Monroe Street. In 1928 werd Motorola opgericht in Chicago.

“Met deze stap, Motorola Solutions keert niet alleen haar Chicago wortels, maar het bedrijf is een verdubbeling neer op de toekomst van Chicago,” zei burgemeester Emanuel. “Het bedrijf zal honderden banen toe te voegen aan onze stad’s groeiende technologische industrie en de toegang tot talent dat ze nodig hebben voor de toekomst zijn we allemaal gebouw hier, in Chicago te krijgen.”

Het nieuwe pand zal kleiner zijn dan de plek in Schaumberg. Ongeveer 800 werknemers zullen worden gevestigd in het nieuwe hoofdkwartier. In het kantoor zal onder andere de CTO, de afdeling software engineering en de ‘ventures group’ worden gehuisvest. Het Amerikaanse verkoopteam blijft in het huidige pand aan Michigan Avenue.

“Ons bedrijf begon in deze stad 87 jaar geleden, en vandaag zijn we blij te kunnen aankondigen dat ons hoofdkantoor naar huis komt”, aldus Greg Brown, voorzitter en CEO van Motorola Solutions. “Dit is een stap in het verzekeren van een toekomst van voortdurende innovatie. Het zal ons meer toegang tot high-tech talent bieden.”

verbindingHoofdkantoor Motorola verhuist