Hytera Mobilfunk tekent overeenkomst met Kapsch CarrierCom

verbindingAlgemeen

Hytera Mobilfunk heeft een wereldwijde samenwerkingsovereenkomst met het in Wenen gevestigde Kapsch CarrierCom getekend. Kapsch is expert in bedrijfskritische communicatiesystemen. Hiermee versterkt Hytera Mobilfunk zijn netwerk van vooraanstaande internationale partners.

“Kapsch CarrierCom is een zeer professionele systeemintegrator en een wereldspeler op het gebied van communicatie.We zijn erg blij dat we in de toekomst samen projecten zullen uitvoeren”, aldus Michael Fertig, hoofd van Sales Central Europe bij Hytera Mobilfunk.
“We kunnen een sterke samenwerking aangaan met onze geavanceerde DMR- en TETRA-radiooplossingen. Onze focus voor de toekomst is breedband: we hebben de juiste breedbandoplossingen, zoals onze LTE Multi-mode-handsets. In samenwerking met Kapsch CarrierCom zullen we ons marktaandeel in de breedbandsector aanzienlijk vergroten”, aldus Frank Pauer, plaatsvervangend CSO bij Hytera Mobilfunk.
“Als leverancier van bedrijfskritische communicatie wil Kapsch CarrierCom onze marktportfolio uitbreiden met innovatieve LTE-handsets, TETRA- en DMR-oplossingen en tegemoet komen aan de enorme marktvraag in de breedbandsector. Vooral de sterke internationale positie van Hytera stelt ons in staat om nieuwe markten en klantsegmenten aan te pakken”, aldus Rade Maljevic, vicepresident Region New Markets, APAC & CALA bij Kapsch CarrierCom AG.

verbindingHytera Mobilfunk tekent overeenkomst met Kapsch CarrierCom