Hytera toont nieuwe PoC-radio op PMRExpo

verbindingAlgemeen

Hytera presenteert het nieuwste PNC380 familielid van de innovatieve PTT-over-Cellular (PoC) -radioserie, op PMRExpo. De PNC380 combineert spraakcommunicatie via push-to-talk met snelle gegevensoverdracht via LTE en Wi-Fi in één apparaat.

 

De PNC380 maakt gebruik van alle beschikbare breedbandnetwerken in de omgeving en biedt uitstekende netwerkdekking, via WLAN zelfs binnen gebouwen. Daarnaast is er een grote PTT-knop voor directe individuele oproepen en groepsoproepen. Een noodknop aan de bovenkant van het apparaat verhoogt de veiligheid en maakt een snelle reactie in gevaarlijke situaties mogelijk.
De PNC380 beschikt over een high-performance HD-camera aan de achterkant die videotransmissie mogelijk maakt. De camera heeft een flits, voor opnamen met hoge resolutie, zelfs in omgevingen met weinig licht. Hierdoor kan de PNC380 helpen bij het verbeteren van het omgevingsbewustzijn en de veiligheid in moeilijke situaties.
Dankzij het compacte en ergonomische ontwerp kan de PNC380 worden bediend met slechts één hand. De antislip-behuizing zorgt voor een veilige grip, zelfs in vochtige omstandigheden. De IP67 gecertificeerde radio is volledig stofdicht en waterbestendig tot een diepte van een meter gedurende 30 minuten. De PNC380 voldoet aan de MIL-STD-810G-standaard en is bestand tegen een val van 1,5 meter. De nieuwe Hytera PoC-radio heeft ook een krachtige 4000 mAh-batterij die de hele dag lang meegaat.

verbindingHytera toont nieuwe PoC-radio op PMRExpo