Inkoop Brandweer Nederland compleet

verbindingNieuws

HAARLEM-BRANDWEER

Met de komst van Jack Ramakers is het team Landelijke Inkoop Brandweer Nederland compleet. Ramakers start op 1 september als portfoliomanager Materieel en heeft al één aanbesteding in zijn portfoliomap: het Europese aanbestedingstraject Haakarmvoertuigen, waarvoor 21 regio’s interesse hebben om deel te nemen.

Ramakers is momenteel werkzaam als inkoopadviseur bij Veiligheidsregio Limburg-Noord en wordt voor de duur van de pilot voor 24 uur per week gedetacheerd bij de Faciliteit Landelijke Inkoop Brandweer Nederland. “Ik heb er ontzettend veel zin in en denk door mijn ervaring als inkoopadviseur in combinatie met een technische opleiding én aangevuld met mijn ervaring als vrijwillig bevelvoerder, een mooie bijdrage te kunnen leveren aan dit landelijke initiatief.”

Denise Baecklant, landelijk inkoopaccountmanager is blij met de komst van Ramakers: “Het team is nu compleet, waardoor we nog meer vaart kunnen maken met de verdere uitwerking van onder andere de landelijke jaarkalender, die trouwens in de stuurgroepvergadering van 17 september besproken wordt. Ook zijn we druk met de vier al lopende aanbestedingsprojecten. En op 10 en 11 september zal het team aanwezig zijn bij de tweedaagse van de Vakgroep Inkoop om de leden te informeren over de ontwikkelingen.”

 

verbindingInkoop Brandweer Nederland compleet