Jens Thostrup nieuwe CEO DAMM

verbindingAlgemeen

DAMM Cellular Systems heeft Jens Thostrup benoemd als nieuwe CEO. Hij begint zijn nieuwe functie op 1 januari van 2019. Thostrup werkte eerder bij Airbus in Frankrijk, waar hij verantwoordelijk was voor bedrijfsontwikkeling en channel-beheer. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring met kritische radiocommunicatie, voornamelijk binnen de PMR / LMR-sector.

 

“Jens ‘ervaring bij bedrijven als Airbus en Sepura maken hem de ideale kandidaat voor DAMM. Niet alleen beschikt hij over solide kennis van de sector, hij heeft ook vele jaren waardevolle ervaring in senior management. We zijn ervan overtuigd dat hij een belangrijke aanwinst voor DAMM zal zijn, aangezien het bedrijf zijn wereldwijde aanwezigheid blijft opbouwen. We kijken er erg naar uit om Jens aan boord te krijgen om DAMM naar de toekomst te navigeren”, zegt Hans Christian Jensen, voorzitter van de raad van bestuur.

Thostrup: “Ik kijk uit naar de samenwerking met DAMM, die ik de afgelopen 15 jaar nauwlettend gevolgd heb. Ik zal met trots bijdragen aan de voortdurende groei en het succes van het bedrijf wereldwijd”. Hans Damm blijft als CTO dagelijks nauw betrokken bij het bedrijf en leidt de R & D-afdeling van DAMM.

verbindingJens Thostrup nieuwe CEO DAMM