JVCKenwood promoot NEXEDGE Gen2 tijdens PMR EXPO

verbindingAlgemeen

Tijdens de PMR Expo volgende week dinsdag, woendag en donderdag in het Duitse Keulen toont JVCKenwood NEXEDGE Gen2. De zogenoemde tweede generatie van JVCKenwood maakt gebruik van een Linux-server gebaseerde architectuur die een niveau van betrouwbaarheid biedt om een missiekritisch netwerk uit te breiden. Dit maakt nauwkeurige controle van de netwerken, systemen, locaties en randapparatuur mogelijk inclusief de mogelijkheid om een opstelling te wijzigen en uit te voeren en te monitoren op afstand.

Tot 100 consoles kan je koppelen aan een enkel IP-gateway (met behulp van de KPG-1002GW gateway software), zodat een enkel netwerk een maximum van 1000 consoles kan verbinden. Gespreksopname en logging interfaces zijn beschikbaar.

Met de inherente flexibiliteit van Nexedge Gen2 kan je altijd een systeem up-to-date houden. In tegenstelling tot Nexedge Gen1-modellen die vereisen dat het verzamelen van elke abonnee-eenheid nodig is op het netwerk om een nieuw kanaal / site toe te voegen. Gen2 beschikt met DFA – Direct Frequency Assignment – over een vereenvoudiging van de procedure om ervoor te zorgen dat zodra nieuwe frequenties worden toegevoegd aan het netwerk. Alle apparatuur en abonnee-eenheden die verbonden zijn met het netwerk krijgen automatisch bericht. Geen radio’s moeten worden ingeschakeld, wat betekent dat er geen downtime voor sitebeheerders is.

verbindingJVCKenwood promoot NEXEDGE Gen2 tijdens PMR EXPO