KommaGo levert digitaal portofoonsysteem op in Haagsche Zwaan

verbindingAlgemeen

Q8

KommaGo heeft in januari met succes een professioneel digitaal Motorola portofoonsysteem opgeleverd in de Haagsche Zwaan; een beeldbepalende kantoortoren in Den Haag waarin prominente bedrijven als Kuwait Petroleum Nederland, Deloitte en NACO gehuisvest zijn. Het systeem bestaat uit een digitale MotoTRBO portofoon repeater en 24 digitale portofoons. De portofoons worden door de bedrijven gezamenlijk ingezet ten behoeve van de BHV communicatie.

 

Kuwait Petroleum Europe, bekend van de Q8 tankstations, werkt al jaren tevreden samen met KommaGo. Toen bekend werd dat het olieconcern vanaf medio 2014 een nieuw pand zou betrekken in Den Haag, de Haagsche Zwaan, werd al snel duidelijk dat de bestaande communicatieapparatuur daar niet langer voldeed. KommaGo heeft een veldsterktemeting uitgevoerd om de best mogelijke oplossing voor bedrijfskritische communicatie te bepalen.
De oplossing werd een digitaal portofoonsysteem van Motorola. Het systeem, bestaande uit een MotoTRBO portofoon repeater en 24 digitale portofoons, biedt uitstekende dekking in de Haagsche Zwaan. De repeater werd geplaatst op de 10e verdieping van het 20 verdiepingen tellende pand en werd uitgerust met noodvoeding. Hiermee is gegarandeerd dat de repeater en Motorola portofoons gewoon blijven werken wanneer de stroom uitvalt. Ideaal voor bij calamiteiten.
De gekozen digitale oplossing biedt vele voordelen ten opzichte van analoge oplossingen. De portofoons zijn bijvoorbeeld eenvoudiger te bedienen en de audiokwaliteit is stukken beter dan bij analoge portofoons. Daarnaast is de dekking uitstekend en kan de portofoon repeater feilloos schakelen tussen verschillende gesprekssessies van de digitale portofoons.

 

verbindingKommaGo levert digitaal portofoonsysteem op in Haagsche Zwaan