KommaGo neemt apparatuur wifi-specialist Mimosa op in portfolio

verbindingAlgemeen

Technisch dienstverlener KommaGo neemt de apparatuur van wifi-specialist Mimosa op in haar portfolio. Het Amerikaanse Mimosa biedt wifi-hardware voor buitengebruik en voor gebruik over grotere afstanden.

 

De oplossingen van Mimosa passen volgens Edwin Oskam, sales manager bij KommaGo, bij de visie van zijn bedrijf. “De apparatuur van Mimosa is toegankelijk en ontsluit gebieden waar geen netwerkconnectiviteit beschikbaar is. KommaGo biedt uitsluitend hoogwaardige oplossingen met innovatieve en toegankelijke producten.”
De combinatie van snelheid, betrouwbaarheid en beheer vanuit de cloud maakt Mimosa een uitstekende aanvulling op het uitgebreide productaanbod van KommaGo. “Vanwege de stabiliteit van de verbinding kun je denken aan tal van toepassingen. Gebouwen met elkaar verbinden, beveiligingscamera’s van connectie voorzien of tijdelijke connecties realiseren voor bijvoorbeeld een bouwkeet”, zegt Oskam.

 

End-to-end
Mimosa wordt in Nederland gedistribueerd door Selecsys. Jaap Meijer, commercieel manager bij Selecsys: “De Mimosa draadloze verbinding biedt een uitstekende voorziening voor onderlinge connectie tussen geografisch gescheiden radionetwerken en datanetwerken met een grote bandbreedte en lage latency. Hierdoor kunnen we een end-to-end oplossing aanbieden. Selecsys ondersteunt haar klanten met advies, projectbegeleiding, implementatie, montage en technisch support. Daardoor is de eindgebruiker altijd verzekerd van een optimale oplossing voor zijn (mobiele)  communicatievraagstukken”.
Een groot voordeel van Mimosa is het centrale beheer vanuit de cloud. Hiermee wordt een eigen beheerportaal beschikbaar gemaakt met een bewaakte dienst, via email, ingeval van uitval of storing. Het Mimosa webportaal beschikt over een intuïtief dashboard. Dankzij dit dashboard is het servicelevel hoger, aangezien alle links proactief inzichtelijk zijn. Oskam: “Gebruikers kunnen de apparatuur kosteloos testen bij KommaGo. Op deze manier kunnen ze de snelle verbindingen eerst vrijblijvend ervaren.”

 

verbindingKommaGo neemt apparatuur wifi-specialist Mimosa op in portfolio