Koning & Hartman breidt aanbod trainingen en opleidingen uit

verbindingAlgemeen

Koning & Hartman heeft haar aanbod aan trainingen en opleidingen op het gebied van Telecom en Industrie uitgebreid. Vanaf deze maand worden vanuit de KH Academy onder andere nieuwe trainingen over industriƫle automatisering en telefonie aangeboden.

 

Tijdens deze trainingen en opleidingen worden door de technische specialisten van Koning & Hartman diverse technische vraagstukken behandeld. Zo zijn er trainingen gepland over Smart Industry, Predictive Maintenance en het beheren van PLC’s, maar ook over het beheer van telefoniecentrales en -toestellen.

“Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van Telecom en Industrie zijn we in staat meerwaarde te bieden voor onze klanten en partners, die dankzij onze trainingen en opleidingen de mogelijkheid krijgen zichzelf verder te ontwikkelen” aldus Oswald Coene, algemeen directeur van Koning & Hartman. “We noemen dat Technovation: wij stellen deelnemers in staat om technologie in hun voordeel te gebruiken en hiermee slimmer, betrouwbaarder en duurzamer te worden”.

verbindingKoning & Hartman breidt aanbod trainingen en opleidingen uit